Ine de bock
Zomernacht op Flatey, IJsland
Ine de bock
 

Klantcitaten

Begeleiding van organisatie ontwikkeling, veranderingsprocessen, leiderschapsontwikkeling, management development, teamontwikkeling en coaching. MBTI.

Klantcitaten

 

Outstanding Professionalism

Ine de Bock combines outstanding professionalism with a deep sense of humanity to deliver results to the organisations and to the individuals with whom she works.

Dr. Michael Shiel former Irish Management Institute Dublin, now Insead

Kwetsbaar

Werken met Ine de Bock betekent dat je als opdrachtgever zelf ook kwetsbaar moet zijn. Als opdrachtgever moet je immers jezelf goed afvragen welk probleem je eigenlijk opgelost wilt hebben en welke rol je daar zelf in moet spelen.
Vrijblijvend Ine de Bock inschakelen past niet in haar vocabulaire. Ze werkt op een persoonlijke maar toch direct wijze. Binnen onze organisatie heeft ze daardoor een rol gespeeld in het volwassen worden van een nieuwe werkmaatschappij van Ordina.

Ton van Rhijn, voormalig Directeur Ordina Desktop Solutions

Authentiek optreden

Ine de Bock creeert door haar eigen authentieke optreden en interventies een sfeer die deelnemers de ruimte geeft hun grenzen te verkennen.
Zij weet een goede aansluiting te vinden bij de werk- en leefwereld van cursisten. Zij biedt nieuwe gezichtspunten en hulpmiddelen aan, waardoor de deelnemers het veranderingsproces versterkt tegemoet treden.

Marcel Smits Partner Beijer Osten & Smits Organisatie + Communicatie

Doortastende interventies

Ine heeft veel ervaring, resulterend in doortastende interventies zonder iemand het gevoel te geven achtergesteld te raken.
Zij is rustig en niet dominant aanwezig, waardoor het groepsproces goed van de grond komt. Tezamen met de MBTI heeft het ons zonder meer veel gebracht en is er een goede basis ontstaan om elkaar "onder de waterlijn" aan te spreken.

Marc Stubbé voormalig CEO Kobalt Mediabureau

Oppakken, meenemen, neerzetten

In de wandelgang vroeg een klant om een persoon die met een groep een slag dieper zou kunnen komen. Ik had maar een gedachte: Ine. Zij bleek de beste match tussen vraag en antwoord. Zij pakt mensen op, neemt ze mee, confronteert en zet ze weer neer.
Deelnemers kijken uit naar de volgende bijeenkomsten. Zij kent ook haar eigen twijfels en onzekerheden. Kortom, zij is helemaal mens en geen trainer/consultant die haar 'dingetje' doet. Ine vraagt en geeft energie en is betrokken met de mensen en het traject van a tot z.

drs. Jakob Zwinderman, directeur Sherpas Learning

Return on investment

Ine de Bock's persoonlijke effectiviteitstrainingen en coaching,
een betere return-on-investment kan je niet hebben.

Henk Agter, Managing Partner Symbision

Ruime ervaring

Ine is integer, kan door haar ruime ervaring mensen goede adviezen geven en is een zeer prettig mens om mee samen te werken. Eigenlijk zou iedere HR-manager moeten beschikken over het telefoonnummer van mensen zoals Ine. Ine heeft een aantal keer voor ons bedrijf als coach gewerkt en training verzorgd bij de introductie van een mentorsysteem.

Mirjam Bollema, voormalig manager HRM CRUCELL. Operationeel Directeur HRM Finance HRM House.

Zelfs de oude rotten in het vak...

Ruim een jaar heb ik tevergeefs met diverse trainers gesproken voor onze managementtraining. Vanaf ons eerste contact had ik het "wauw" gevoel met Ine, die moet de training geven.
Zelfs de oude rotten in het vak erkenden achteraf dat ze er wat van geleerd hadden en dat het niet verkeerd was geweest (hoezo weerstanden)

Fer Kesteloo, Hoofd P&O IHC Holland, Foundation & Tunneling

Professioneel en betrokken

Als team/vakmanager en individu ervaar ik Ine als een professionele, betrokken en warme oach. Op rake en respectvolle wijze weet Ine zaken in een dusdanig perspectief te plaatsen dat een betere balans wordt bereikt.
Haar, niet vrijblijvende, interventies geven zicht op onbekende stukjes van het team of het individu, waardoor zij beter tot bloei komen. Het is mooi om hier samen met Ine aan te werken.

Petra van der Raad Vak/teammanager Projectmanagement Pentascope. Directeur Forteezza

Right atmosphere

I think creating the right atmosphere was vital for the success of the day, and Ine certainly did that.
I think that she has truly the gift of communications and it shines through that she is doing something that she loves, as if what shes does is not work at all.

Mick Swaine